Public guard m/v

Als Public Guard werk je op allerlei openbare plaatsen.

Als Public Guard werk je op openbare plaatsen waar veel mensen komen: supermarkten, winkelcentra, handelsbeurzen, sportevenementen, culturele of artistieke evenementen in overdekte hallen of in de buitenlucht, winkelstraten, … We leiden je op om op een vriendelijke, maar vastberaden manier de beveiliging te verzorgen en logistieke ondersteuning te bieden. Je observeert de omgeving en beperkt alle veiligheidsrisico's die met grote menigtes gepaard gaan. Bovendien zorg je dat saboteurs, vandalen en dieven geen kans krijgen.
 
Zowel het personeel als de klanten kunnen bij jou terecht met vragen en opmerkingen. Ook laat je de mensenstromen op verschillende manieren vlot verlopen: door de klanten te ontvangen en begeleiden op plekken met meerdere ingangen, door het personeel te controleren en door de verkeersstroom en de parkings in goede banen te leiden. 
 
Je beschikt voor deze job over een verzorgd voorkomen en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast los je problemen doeltreffend op en blijf je kalm in stressituaties. Een beveiligingsrisico inschatten en snel reageren is een van je sterke punten.
^