Cash solutions

G4S ontwikkelt innovatieve cashmanagementoplossingen zodat u zorgeloos en veilig met uw geld kunt omgaan.

Onze oplossingen

CASH360™ SAME DAY VALUE

CASH360™ is een intelligente koffer voor de retail. Als u de koffer in uw verkooppunt plaatst, verlaagt u aanzienlijk de kosten van uw cashbeheer omdat de hele cashcyclus wordt geautomatiseerd. Hoe? Simpel: het geld wordt automatisch geteld en op echtheid gecontroleerd. Met CASH 360™ Same Day Value hoeft u niet meer te wachten op het waardetransport om uw geld op uw rekening te krijgen. Van zodra u uw geld afstort is het niet alleen verzekerd maar wordt het ook de volgende dag automatisch op uw rekening gestort! En als uw koffer vol is, komen onze geldtransporteurs uw koffer leegmaken op een moment naar keuze. Nieuwsgierig? Check dan zeker onze website voor meer info: www.cash360.be.

SAFE EXPRESS: GELDOPHALING TOT 5,000 EURO IN UW EIGEN ZAAK OF KANTOOR

Bent u op zoek naar een snelle en betaalbare afhandeling van contant geld in beperkte hoeveelheden? Dan is het geldtransport van Safe Express dé oplossing! U stort geld af in eigen zaak, terwijl wij ons ontfermen over het waardetransport en de overboeking naar uw bankrekening. U hoeft dus niet meer zelf naar uw bank om geld te deponeren en dit voor slechts 19,50 euro per geldophaling! Safe Express garandeert veilig, betrouwbaar en voordelig waardetransport.

GELDTRANSPORT

G4S kan bogen op jarenlange gespecialiseerde ervaring in professioneel geld- en waardetransport. Bovendien telt ons wagenpark ruim 500 voertuigen die uitgerust zijn met de nieuwste beveiligings- en communicatiemiddelen. Zo kunnen we risico’s indijken en garanderen we de veilige afvoer van contant geld en waarden.

GELDVERWERKING

G4S verwerkt contant geld in eigen beheer en zorgt ervoor dat het snel op uw rekening staat. Na de telling van het geld, stellen we een overzichtelijke rapportage op. De rapporten worden in overleg met u afgestemd op de informatie die u nodig hebt. Zo krijgt u helder inzicht in uw geldstromen.

ATM - MANAGEMENT

ATM-management omvat alles wat met uw bank- of geldautomaat te maken heeft. Van het vullen en legen van de automaten en de kasopmaak tot consultancy, follow-up van storingen, forecasting, helpdesk en monitoring. We zorgen ervoor dat uw ATM-park feilloos functioneert – goed voor uw gemoedsrust en die van uw klanten.

G4S belgië