Technologische oplossingen

Technologische beveiligingsoplossingen voor een maximum aan veiligheid en efficiëntie.
Drone technology

Met onze technologische oplossingen hebt u alles in huis om aan snelle en geavanceerde detectie te doen. Tegelijk hebben onze elektronische beveiligingssystemen ook vaak een ontradend effect. Zo maken ze deel uit van de geïntegreerde keten die maakt dat de veiligheid van je site of bedrijf gegarandeerd is.

Een goede beveiliging steunt op 3 pijlers, namelijk preventie, detectie en reactie.

  • Preventie: een eerste stap is uiteraard voorkomen. Dat kan dankzij bewaking, maar ook aan de hand van obstakels of mechanische beveiliging.
  • Detectie: G4S biedt een uitgebreid gamma aan high-tech manieren om uw site of bedrijf in het oog te houden en alles te registreren en controleren.
  • Reactie/interventie: gebeurtenissen vragen gepaste reactie. G4S staat u bij en zorgt voor de juiste interventie indien nodig.

Elektronische beveiliging wordt in de volledige operationele keten op vlak van beveiliging vooral ingezet voor detectie. Dat kan gaan van eenvoudige camerabewaking tot geavanceerde inbraakbeveiliging, of controle en detectie door middel van drones.
 
G4S geeft u altijd een geïntegreerd veiligheidsadvies op maat. Liever dan puur vanuit producten te spreken, bekijken we uw specifieke situatie om zo uw noden in te vullen. Ontdek alvast de elektronische oplossingen die ook uw organisatie kunnen beveiligen. 

ONZE OPLOSSINGEN

Geïntegreerde oplossingen

De veiligheid garanderen van een productiesite of modern bedrijf vereist een combinatie van verschillende oplossingen. G4S integreert al deze middelen in een samenhangend veiligheidsconcept.

Remote Security Assistance (RSA)

24/7 eerste hulp bij agressie!

RSA bestaat uit een hoogtechnologisch camerasysteem met intercom en draadloze ‘panic button’. De perfecte partner in (of beter: against) crime voor risicoberoepen en –situaties. Enerzijds heeft dit systeem een ontradend effect en anderzijds laat het toe om direct actie te ondernemen bij incidenten.

Toegangscontrole

Controle & registratie van binnenkomende en buitengaande personen

Inbraakbeveiliging

Beveiligingssystemen op maat, met mogelijkheid tot aansluiting op de 24/7 telebewakingscentrale van G4S

Camerabewaking (VSS)

Van een eenvoudige video-parlofoon tot uitgebreide systemen met meerdere camera’s op meerdere sites

Brandbeveiliging

Branddetectie, brandmelding en blussystemen

Monitoring

G4S Secure Monitoring, één van de grootste alarmmeldkamers van het land, verzorgt op afstand de veiligheid van uw bedrijf of woning door het ontvangen en het behandelen van alarmmeldingen. Een professioneel team van meertalige operatoren staat 24/7 klaar om op elk alarm in uw woning of bedrijf te reageren volgens de afgesproken veiligheidsmaatregelen.

Onze diensten:

- Alarm monitoring
- Video monitoring
- Interventie en assistentie na alarm
- SMS security
- Personal Alarm Monitoring

Via ons online webtool vindt u alle vertrouwelijke informatie aangaande uw aansluiting op onze alarmcentrale. 

Mechanische beveiliging

Omheiningen, deuren, tourniquets, barelen, poorten. Ideaal is om deze fysische beveiligingsmaatregelen te integreren met elektronische maatregelen zoals camerabewaking, toegangscontrole, …G4S belgië