Tips om uw huis te beveiligen tegen inbraak

07 juli 2016
Tijdens de zomermaanden wordt er vaker ingebroken in woningen dan in de andere maanden. Doordat u net als vele andere mensen op vakantie gaat, kunnen inbrekers hun slag slaan.

CASH360™

18 mei 2016
Wie met contant geld in zijn zaak werkt, wil veiligheid en duidelijkheid over wat er met dat geld gebeurt. Om het cashmanagement voor klanten te vereenvoudigen en zo veilig, efficiënt en transparant mogelijk te maken, ontwikkelde G4S het product CASH360. Een totaaloplossing die de volledige contant geldstroom automatiseert en beveiligt, van bij het verkooppunt tot op de bankrekening van de klant.

G4S Atlas

11 maart 2016
Vandaag werken safety-, security- en risk managementsystemen veelal naast elkaar. Een brand- of rookmelding komt binnen in één systeem en een videobewakingsbeeld in een ander. Vaak is het lastig om het overzicht te bewaren, zeker wanneer deze systemen op meerdere bedrijfssites staan. Bovendien vereisen ze vaak verschillende handelingen die door verschillende personen gekend en uitgevoerd moeten worden.

Comfort en veiligheid gaan hand in hand

14 maart 2016
Verscherpte veiligheidsnoden zijn één van de gevolgen van wat er in Parijs 2015 is gebeurd. Enerzijds zijn er de wettelijke voorschriften die moeten gerespecteerd worden, anderzijds is er het welzijn van de bezoekers. “Wij kiezen voor een nauwe samenwerking met de politie en het gemeentebestuur, want enkel een geïntegreerde aanpak biedt een maximale veiligheid”, vertelt Ilse Organe, manager van G4S Event Solutions. “Geïntegreerd, dat wil zeggen dat we onze mensen en technologie inzetten”.

Wie zijn we

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die zich specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Ontdek meer

Wat doen we

Bewaking

G4S beschikt over een personeelsbestand van meer dan 3.500 gespecialiseerde en opgeleide bewakingsagenten die ingezet kunnen worden voor bewaking in de...
Ontdek meer

Cash oplossingen

G4S heeft een ongeëvenaarde expertise op het gebied van cash management. We blijven voortdurend nieuwe cash oplossingen ontwikkelen voor een divers...
Ontdek meer

Opleidingen

De opleidingsinstelling van G4S is erkend door FOD Binnenlandse Zaken en heeft zich gespecialiseerd in de opleiding van personen die zich inzetten voor...
Ontdek meer
Meer info over onze diensten en sectoren
Meer info over onze diensten en sectoren

Sociale verantwoordelijkheid

Als globale organisatie, speelt G4S een belangrijke rol in het leven van honderdduizenden mensen: rechtstreeks door tewerkstelling of relaties met klanten en leveranciers, onrechtstreeks door onze betrokkenheid in de lokale gemeenschappen waar onze medewerkers leven en werken.

G4S België heeft vanaf heden een lange termijn samenwerking aangegaan met SOS Kinderdorpen. SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 60 jaar in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen.

Ontdek meer

Technologische oplossingen

G4S biedt geïntegreerde en budgetvriendelijke beveiligingsoplossingen. Wij streven in onze oplossingen steeds naar een optimaal evenwicht tussen technologie en diensten dat het best aansluit aan de behoeften van de klant: inbraak, brand, toegangscontrole,...

Lees meer
nike