Kmo’s investeren in veiligheid

13 januari 2017
Bijna 70% van de Vlaamse kmo’s investeert in één of meerdere (technologische) beveiligingssystemen als preventieve maatregel tegen inbraken en diefstal. Concreet gaat het over alarmsystemen (48%), camerabewaking (34%), veiligheidssleutels (31%) en inbraakdetectie (24%). Opvallend is dat 32% van de kmo-ondernemers zich niet beveiligt.

G4S Care zet goed werk voort

13 januari 2017
Na het uitbarsten van de asielcrisis in Europa en België blijkt de visie en aanpak van G4S Care voor deze problematiek uiterst geslaagd. “De opdracht die we uitvoerden voor Fedasil loopt stilaan op z’n einde, maar het goede werk wordt voorgezet”, weet Bart Claes, Immigration Accomodation Manager van G4S Care.

G4S Training

13 januari 2017
G4S Training & Consultancy Services werkt al vele jaren nauw samen met de FOREM, de VDAB en Bruxelles-Formation. Het doel? Werkzoekenden selecteren en opleiden zodat ze snel inzetbare, gediplomeerde bewakingsagenten kunnen worden.

Vlot door de winter op Brussels Airport

13 januari 2017
Tijdens de wintermaanden zijn het de sneeuw en ijsvorming die op de runways en taxiways van Brussels Airport voor vertraging of onveilige situaties kunnen zorgen. Sinds twee jaar schakelt de luchthaven G4S in om de hele winteroperatie in – letterlijk, goede banen te leiden. Ook wanneer er geen sprake is van barre winters staat G4S paraat om in te grijpen waar nodig.

Wie zijn we

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die zich specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Ontdek meer

Wat doen we

Bewaking

G4S beschikt over een personeelsbestand van meer dan 3.500 gespecialiseerde en opgeleide bewakingsagenten die ingezet kunnen worden voor bewaking in de...
Ontdek meer

Cash oplossingen

G4S heeft een ongeëvenaarde expertise op het gebied van cash management. We blijven voortdurend nieuwe cash oplossingen ontwikkelen voor een divers...
Ontdek meer

Opleidingen

De opleidingsinstelling van G4S is erkend door FOD Binnenlandse Zaken en heeft zich gespecialiseerd in de opleiding van personen die zich inzetten voor...
Ontdek meer
Meer info over onze diensten en sectoren
Meer info over onze diensten en sectoren

Sociale verantwoordelijkheid

Als globale organisatie, speelt G4S een belangrijke rol in het leven van honderdduizenden mensen: rechtstreeks door tewerkstelling of relaties met klanten en leveranciers, onrechtstreeks door onze betrokkenheid in de lokale gemeenschappen waar onze medewerkers leven en werken.

G4S België heeft vanaf heden een lange termijn samenwerking aangegaan met SOS Kinderdorpen. SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 60 jaar in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen.

Ontdek meer

Technologische oplossingen

G4S biedt geïntegreerde en budgetvriendelijke beveiligingsoplossingen. Wij streven in onze oplossingen steeds naar een optimaal evenwicht tussen technologie en diensten dat het best aansluit aan de behoeften van de klant: inbraak, brand, toegangscontrole,...

Lees meer
nike