CASH360™ veilig en transparant beheer van uw contant geld Lees meer
mobiele sitebewaking g4s@view Lees meer
Ladies
G4S zoekt medewerkers voor Brussels Airport Bekijk nu de vacature

Wie zijn we

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die zich specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.
LEES MEER

FEITEN EN CIJFERS

WERELDLEIDER OP HET GEBIED VAN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN.
LEES MEER

ONZE WAARDEN

Values
DIE ONS ELKE DAG MOTIVEREN.
LEES MEER

GESCHIEDENIS

History
MEER DAN 50 JAAR ERVARING IN BELGIË.
LEES MEER

nieuws

Vlot door de winter op Brussels Airport

Tijdens de wintermaanden zijn het de sneeuw en ijsvorming die op de runways en taxiways van Brussels Airport voor vertraging of onveilige situaties kunnen zorgen. Sinds twee jaar schakelt de luchthaven G4S in om de hele winteroperatie in – letterlijk, goede banen te leiden. Ook wanneer er geen sprake is van barre winters staat G4S paraat om in te grijpen waar nodig.

G4S Care zet goed werk voort na afbouw van asielopvang

Na het uitbarsten van de asielcrisis in Europa en België blijkt de visie en aanpak van G4S Care voor deze problematiek uiterst geslaagd. “De opdracht die we uitvoerden voor Fedasil loopt stilaan op z’n einde, maar het goede werk wordt voorgezet”, weet Bart Claes, Immigration Accomodation Manager van G4S Care.

Kmo’s investeren in veiligheid als preventiemaatregel tegen inbraken en diefstal

Bijna 70% van de Vlaamse kmo’s investeert in één of meerdere (technologische) beveiligingssystemen als preventieve maatregel tegen inbraken en diefstal. Concreet gaat het over alarmsystemen (48%), camerabewaking (34%), veiligheidssleutels (31%) en inbraakdetectie (24%). Opvallend is dat 32% van de kmo-ondernemers zich niet beveiligt.

G4S wint de Suppliers Safety Award 2016 met een innovatieve reddingstakel voor besloten ruimtes

In het najaar van 2016 kreeg G4S Safety Systems van de Avril groep de Suppliers Safety Award uitgereikt! Met deze prijs wil Avril leveranciers in de bloemetjes zetten die op een belangrijke manier bijdragen tot de veiligheid in de fabriek. Martine Daenen, Director Secure Consultancy & Safety Solutions, nam het beeldje in ontvangst. 

Diensten

bewaking

G4S beschikt over een personeelsbestand van meer dan 3.500 gespecialiseerde en opgeleide bewakingsagenten die ingezet kunnen worden voor bewaking in de...

cash oplossingen

G4S heeft een ongeëvenaarde expertise op het gebied van cash management. We blijven voortdurend nieuwe cash oplossingen ontwikkelen voor een divers... ONTDEK MEER

opleidingen

De opleidingsinstelling van G4S is erkend door FOD Binnenlandse Zaken en heeft zich gespecialiseerd in de opleiding van personen die zich inzetten voor... ONTDEK MEER
MEER INFO OVER ONZE DIENSTEN EN SECTOREN

TECHNOLOGISCHE OPLOSSINGEN

G4S biedt geïntegreerde en budgetvriendelijke beveiligingsoplossingen. Wij streven in onze oplossingen steeds naar een optimaal evenwicht tussen technologie en diensten dat het best aansluit aan de behoeften van de klant: inbraak, brand, toegangscontrole,...

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

Als globale organisatie, speelt G4S een belangrijke rol in het leven van honderdduizenden mensen: rechtstreeks door tewerkstelling of relaties met klanten en leveranciers, onrechtstreeks door onze betrokkenheid in de lokale gemeenschappen waar onze medewerkers leven en werken.

SOS Kinderdorpen

G4S België heeft sinds enkele jaren een lange termijnsamenwerking met SOS Kinderdorpen, een organisatie die zich al meer dan 60 jaar inzet om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen.
SOS Kinderdorpen