2016 Auto Salon

27 januari 2016
Meer dan een half miljoen autoliefhebbers konden in alle veiligheid genieten van de 94ste editie van het Autosalon. Deze vond plaats op Brussels Expo van 14 tot 24 januari. G4S stond in voor de veiligheid, het onthaal en de mobiliteit in en rond de Heyzelpaleizen. Veiligheid primeerde zonder dat werd ingeboet op comfort.

Asielopvang in opdracht van Fedasil

02 november 2015
Sinds 1 oktober voorziet G4S, samen met de Corsendonk Groep, in 502 aanvullende opvangplaatsen voor vluchtelingen. Een opdracht die ze uitvoeren voor Fedasil. “Als de overheid voor een crisis staat en je kunt vanuit je expertise hulp bieden, dan doe je wat je kan. Geen seconde heb ik getwijfeld om ons hiervoor in te zetten. Dit móest”, zegt Jean-Paul Van Avermaet, Managing Director van G4S België en Luxemburg.

G4S rolt samen met Cajami rode loper uit

02 november 2015
De exclusieve samenwerking tussen G4S en Cajami International versterkt het dienstenpakket voor VIP evenementen binnen G4S Event Solutions. Cajami, dat ruim 15 jaar ervaring aan VIP hostess services meebrengt is ook specialist in de support van exclusieve VIP evenementen op internationaal niveau.

Hoe omgaan met agressie in uw winkel?

02 november 2015
Van onbeleefde klanten tot fysiek geweld, veel werknemers in winkelpunten krijgen te maken met agressie. Maar hoe ga je hiermee om? Wij vroegen het aan onze experten en zij bezorgden ons 7 tips om conflictsituaties te ontmijnen.

Belgocontrol

01 februari 2016
G4S gelooft al langer in de troeven van haar uitgebreide dienstenaanbod. De kansen om de daad bij het woord te voegen worden dan ook altijd met veel enthousiasme gegrepen. “Toen Belgocontrol ons vroeg om de toegangscontrole te voorzien tijdens hun job- en familiedagen, wist ik het meteen: dit moéten we gewoon doen, samen met onze collega’s van G4S Event Solutions”, zegt Matthijs Hottentot, Manager van G4S Aviation.

G4S brandweermannen verhogen brandveiligheid

06 juli 2015
Sinds 1 juni neemt G4S een groot stuk van de brandbeveiliging van de kerncentrale van Tihange voor z’n rekening. “We zijn heel erg verheugd dat we deze opdracht kunnen uitvoeren. Dit is een unieke kans om onze expertise en ons enthousiasme voor dergelijke taken te bewijzen”, vertelt Raphael Demeuter, Operations Coordinator bij G4S.

Toegangscontrole

02 maart 2015
In veel bedrijven blijft de deur letterlijk voor iedereen open staan. Dat is niet verstandig omdat ongewenste bezoekers je bedrijf zomaar binnen kunnen. De beste manier om dat te vermijden, is met een degelijke toegangscontrole. Wie, wat, waar en wanneer: dat is eigenlijk de basisvraag. Wordt de persoon op dat moment en op die bepaalde plek de toegang verleend of geweigerd? Maar, zoals zo vaak, er is meer mogelijk.

Hoe vat ik een winkeldief?

08 augustus 2014
Hoe vat ik een winkeldief

Wie zijn we

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die zich specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Ontdek meer

Wat doen we

Bewaking

G4S beschikt over een personeelsbestand van meer dan 3.500 gespecialiseerde en opgeleide bewakingsagenten die ingezet kunnen worden voor bewaking in de...
Ontdek meer

Cash oplossingen

G4S heeft een ongeëvenaarde expertise op het gebied van cash management. We blijven voortdurend nieuwe cash oplossingen ontwikkelen voor een divers...
Ontdek meer

Opleidingen

De opleidingsinstelling van G4S is erkend door FOD Binnenlandse Zaken en heeft zich gespecialiseerd in de opleiding van personen die zich inzetten voor...
Ontdek meer
Meer info over onze diensten en sectoren
Meer info over onze diensten en sectoren

Sociale verantwoordelijkheid

Als globale organisatie, speelt G4S een belangrijke rol in het leven van honderdduizenden mensen: rechtstreeks door tewerkstelling of relaties met klanten en leveranciers, onrechtstreeks door onze betrokkenheid in de lokale gemeenschappen waar onze medewerkers leven en werken.

G4S België heeft vanaf heden een lange termijn samenwerking aangegaan met SOS Kinderdorpen. SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 60 jaar in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen.

Ontdek meer

Technologische oplossingen

G4S biedt geïntegreerde en budgetvriendelijke beveiligingsoplossingen. Wij streven in onze oplossingen steeds naar een optimaal evenwicht tussen technologie en diensten dat het best aansluit aan de behoeften van de klant: inbraak, brand, toegangscontrole,...

Lees meer
nike