Management en ondersteunende diensten

management en support

Bij G4S zijn het onze medewerkers die het verschil maken en de sleutel zijn tot ons succes.

G4S is een groot bedrijf, maar onze collega’s in de ondersteunende diensten en het operationele management zijn steeds nauw betrokken bij de strategische ontwikkeling van onze organisatie. Jouw professionele inspanningen en motivatie dragen rechtstreeks bij aan het succesverhaal van G4S.

Ondersteunende diensten

Zoals je bij een grote en gediversifieerde organisatie zoals G4S kan verwachten, zijn de loopbaanmogelijkheden zeer uiteenlopend. Bij ons kan je jezelf helemaal ontplooien op professioneel gebied in één van volgende diensten: HR, Finance, Sales, Procurement, ICT en Marketing.  In onze structuur kan je steeds werken in een gespecialiseerde afdeling zonder de verscheidenheid aan taken te verliezen.


Operationeel management

Als operationeel manager ondersteun je onze mensen op het terrein met het nodige leiderschap en een grote portie motivatie zodat zij hun werk perfect kunnen uitvoeren. Terwijl je dit doet, zal je steeds onze strategische visie in het achterhoofd houden.

Je zal terecht komen in een goed uitgebouwde structuur van één van onze operationele activiteiten en kunnen rekenen op de expertise van onze ondersteunende diensten.

G4S vormt jouw uitdagingen om in opportuniteiten. Ontdek onze vacatures voor ondersteunende diensten en management op deze pagina.

Contacteer ons

G4S Belgium

Human resources
^