Doorgroeien bij G4S

Wij zijn ervan overtuigd dat onze mensen en hun capaciteiten het succes van G4S bepalen. En mensen willen wel eens iets anders. Het is mogelijk dat je na verloop van tijd op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, of dat je jobs ontdekt waarvan je niet eens wist dat ze bestonden binnen G4S. Mogelijk zijn je interesses verlegd, zijn er nieuwe prioriteiten of heb je nieuwe kennis verworven door opleidingen of bijscholingen.

Eén van de belangrijkste waarden van G4S ‘the right (wo)men on the right place’. Daarom maken wij interne mobiliteit van onze mensen mogelijk. Door intern nieuwe uitdagingen aan te gaan verscherp je je competenties en hoef je niet de stress en onzekerheid aan te gaan van het zoeken naar een nieuw bedrijf om voor te werken. Je kan immers intern evolueren.

Evolueren binnen G4S is mogelijk op 2 manieren : mutatie of promotie.

  1. Mutatie of een horizontale evolutie betekent dat je een andere richting uitgaat bijv. omdat je verhuisd bent en een job zoekt dichter bij je nieuwe woonplaats of omdat je je gaat specialiseren in een bepaalde job. Bijvoorbeeld : je bent momenteel Office Guard en wil na verloop van tijd Mobile Guard worden; of je bent Alarminstallateur en wil liever onderhoud van alarmen gaan doen, ….

    Dan kan je je kandidatuur indien bij je HR-Officer. Deze onderzoekt of je het juiste profiel en de juiste motivatie hebt voor de functie. Zodra er een plaats vrijkomt wordt je dan voorgesteld. Als het klikt met je nieuwe verantwoordelijke, evolueer je naar je nieuwe uitdaging en wordt je ingeschreven in de nodige opleidingen.

  2. Promotie of verticale evolutie betekent dat je kan stijgen in hiërarchie (bijvoorbeeld Supervisor worden). Dit kan op 2 manieren:
  • we maken interne vacatures kenbaar via ons intranet. Als je een toffe vacature ziet kan je je hiervoor rechtstreeks kandidaat stellen. Je krijgt dan een uitnodiging voor een interview en testen. Hij of zij die het beste aan het profiel beantwoordt krijgt de job. 
  • Jaarlijks organiseert G4S ook een « Career Development Program » . Dan nodigen we iedereen uit om zijn wensen en ambities kenbaar te maken. Via interviews en assessment-oefeningen brengen we de competenties van de geïnteresseerde medewerkers in kaart om zo een mogelijke evolutie binnen de onderneming te bepalen. Als je hierin een positieve evaluatie krijgt, wordt je actief op de hoogte gehouden van de vacatures voor functies die je interesseren en die binnen je competenties passen.

Contacteer ons

G4S Belgium

Human resources
^