Medewerkers over hun job

Enkele medewerkers van G4S aan het woord over hun job en over werken bij G4S.

Zo gevarieerd dat geen twee dagen hetzelfde zijn.
Ik heb al een aantal opleidingen gedaan en ben ondertussen postoverste geworden. Eerst bij Elektrabel en Swift en nu uiteindelijk bij Citibank in Elsene. Ik ben blij dat ik de opleidingen gevolgd heb, maar verder dan postoverste wil ik niet gaan. Doordat ik al 53 ben, ben ik daar wat van afgestapt en wil ik de verdere doorgroeikansen geven aan de jeugd. Daarbij ik hou van mijn werk zoals het nu is, want ik ben constant bezig en het is zo afwisselend dat geen twee dagen hetzelfde zijn.

Bernard Verhoeven Postoverste bij Citibank, 15 jaar bij G4S

Nadat ik verschillende jobs geprobeerd had, schreef ik mij in voor de opleiding van G4S en kreeg ik al snel een tijdelijk contract als agent bij Duracell in Aarschot. Toen er, na een periode van twee jaar bij Toyota in Halen, opnieuw een plaats vrijkwam in Aarschot heb ik geen moment getwijfeld. Ondertussen werk ik hier al vier jaar en heb ik het tot postoverste geschopt. Ik zou graag blijven groeien in het bedrijf. Verder probeer ik mijn agenten door samen na het werk te gaan bowlen gemotiveerd te houden, want een gelukkige agent is een goede agent. 

John Van Tongelen Postoverste bij Duracell Aarschot, 6 jaar bij G4S

Ik voel me voor de volle 100% gesteund.
Na een aantal jaar bij verschillende andere veiligheidsfirma's ben ik bij G4S terechtgekomen. Eerst als statisch agent en ondertussen ben ik al postoverste van de Koninklijke Muntschouwburg in Brussel. Onder impuls van mijn vroegere field supervisor (die ondertussen is doorgegroeid naar segment manager) heb ik mij ingeschreven voor verschillende examens. Hij zegt dat ik het in me heb om het even ver als hem te schoppen en hij steunt me dan ook voor de volle 100%. Als dat geen motivatie is om op te klimmen binnen het bedrijf!

Stephane Semeelen Postoverste bij Koninklijke Muntschouwburg Brussel, 3 jaar bij G4S

Ik doe mijn job te graag.
Een tweetal jaar geleden heb ik mij via de website van G4S kandidaat gesteld. Niet veel later ben ik als portier voor G4S bij Duracell in Aarschot begonnen en nu werk ik hier nog steeds. Voor mij is dit ideaal, want ik woon hier in de buurt. Ik vind het positief dat ik via verschillende opleidingen kan doorgroeien in het bedrijf, maar op dit ogenblik doe ik dit werk veel te graag om iets anders te proberen.

Steven Van Roelen Portier bij Duracell Aarschot, 2 jaar bij G4S

Ik wil postoverste worden!
Ondertussen werk ik al anderhalf jaar als receptioniste voor G4S bij Citibank. Enerzijds door mijn ambitie en anderzijds omdat de gewone opleiding zo vlot verliep, heb ik wel zin om verder te groeien in het bedrijf. Mijn postoverste gaat het niet graag horen, maar op termijn zou ik zijn job wel zien zitten. Ik denk er dan ook serieus over na om verdere opleidingen en cursussen te volgen.

Catherine Van Steenberghe Receptioniste bij Citibank, 3 jaar bij G4S

Contacteer ons

G4S Belgium

Human resources
^