Waarom werken bij G4S?

Op zoek naar een nieuwe job? G4S al overwogen?

Gezien wij een nationale spreiding hebben met onze onderneming, moet je nooit ver rijden om een G4S-medewerker tegen het lijf te lopen. Wij hebben in alle provincies van het land heel wat klanten, m.a.w. je hoeft nooit ver te rijden om bij G4S aan de slag te kunnen. Vergeet die urenlange files!

Binnen de Belgische groep werken meer dan 6000 mensen voor G4S. Dit zijn stuk voor stuk mensen met een totaal verschillende afkomst, leeftijd, moedertaal, studieniveau en interesses. Sommige werken overdag als receptionist in een kantooromgeving, anderen bewaken ’s nachts een fabrieksgebouw, nog anderen werken enkel in het weekend in de evenementenbeveiliging, enz... Kortom, diversiteit en variatie alom!

Het leven wordt steeds duurder. Daarom is het belangrijk te kunnen rekenen op een stabiele en betrouwbare werkgever, die niet failliet gaat bij een kleine tegenslag. G4S is zo’n werkgever. Wij beloven nooit het paradijs aan onze medewerkers, maar we zijn ervoor gekend steeds eerlijk en consequent te zijn. Mensen behandel je met respect ! Een afspraak is een afspraak.

In groot bedrijf als het onze is het evident dat je niet iedereen persoonlijk kent, maar daarom ben je nog geen nummer ! Al onze activiteiten zijn logisch opgedeeld in departementen, naargelang de activiteit en de regio. Op die manier ken je perfect je directe collega’s, jouw directe overste, de baas van je overste, enz. We zijn geen familiebedrijf, maar we streven wel naar een familiale sfeer !

Ambitieus zijn is bij ons geen vies woord. In een grote onderneming als G4S is het perfect mogelijk om van job te veranderen zonder van werkgever te moeten veranderen. Jobhoppen doe je bij ons intern! Via ons intranet communiceren wij alle openstaande betrekkingen in onze onderneming, waardoor interne kandidaten altijd op de hoogte zijn van jobopportuniteiten. Voor het overgrote deel van de functies wegen sociale vaardigheden en ervaring veel zwaarder door dan behaalde diploma’s.

Contacteer ons

G4S Belgium

Human resources
^