G4S Atlas

De beste veiligheid ontstaat door de combinatie van verschillende systemen. Ze vullen elkaar aan en versterken het geheel. Alleen is het met die verschillende systemen vaak moeilijk om het overzicht te bewaren en vraagt het extra tijd om ze efficiënt in te zetten. G4S Atlas maakt dat u altijd overzicht behoudt over alle systemen door ze te koppelen in 1 interface. 

Misschien heeft u in uw bedrijf een alarmsysteem, maar ook videobewaking, toegangscontrole, brandbeveiliging … Uiteraard is een combinatie van deze systemen een goed idee, alleen is het niet eenvoudig om daarbij het overzicht te bewaren. Het overzien en aansturen van elk systeem apart vraagt bovendien veel tijd en kost u zo meer geld dan nodig. 

Alle systemen in 1 overzicht

G4S Atlas is een kostenefficiënte oplossing waarbij alle bestaande systemen aan elkaar gekoppeld worden via 1 interface. Het gaat daarbij niet alleen om alarm- en bewakingssystemen. Ook uw systemen voor klimaatbeheer, elektriciteit of water kunnen eraan gekoppeld worden. Dat maakt dat u altijd overzicht houdt en dat u de systemen vanuit 1 centraal platform kan beheren en besturen.

Efficiënter en veiliger

G4S Atlas is een modulair systeem dat eenvoudig aanpasbaar is. Een centrale aansturing verbetert bovendien de performantie van uw systemen en verhoogt de veiligheid doordat er sneller gereageerd kan worden bij incidenten. Dankzij de koppeling met de meldkamer van G4S heeft u altijd gemoedsrust: onze operatoren staan klaar om meteen te reageren bij incidenten.

Interesse om uw bestaande systemen te verbeteren door een centraal beheer? Maak een afspraak voor meer info. 

Contact

G4S Belgium

^