Opleidingen

De opleidingsinstelling van G4S is erkend door FOD Binnenlandse Zaken en heeft zich gespecialiseerd in de opleiding van personen die zich inzetten voor de veiligheid en bewaking en bescherming van fysieke personen en hun onmiddellijke omgeving.

G4S opleidingen

Security training

Bewakingsopleidingen voor uitvoerend personeel

Bewakingsopleidingen voor leidinggevend personeel 

OPLEIDINGEN IN DE BEVEILIGING

Opleidingen voor beveiligingsondernemingen

Safety training

OPEN sessie aanbod :

VCA - Aanbod:

VCA - Aanbod : enkel examen:

Aquafin:

Omgaan met Brand- Aanbod:

 

********************************************************************************************************************

Exclusieve sessie aanbod :

VCA- Aanbod in exclusieve sessie:

Adembescherming:

Werken in een besloten ruimte:

Omgaan met Brand:

Gevaarlijke stoffen:

Mechanische goederenbehandeling:

Steigers:

Werken op hoogte:

Electriciteit:

 

Opleiding tot Preventieadviseur niveau III

Examen veiligheid voor operationeel leidinggevenden (VOL VCA)

 

Een overzicht van al onze safety-opleidingen kan u op de volgende pagina terugvinden: www.g4sfiresafety.be.

Contacteer ons voor meer informatie op volgend e-mail adres: freddy.rypens@be.g4s.com 

 

SECURITY, FIRE & FIRST AID

Communicatie, conflict- & agressiebeheer

Moeilijke en gevoelige communicatie, zware conflicten, onveiligheidsgevoelens, racisme en discriminatie, cultuurconflicten, radicalisatie, asociaal-ongewenst-grensoverschrijdend gedrag, verbale en fysieke agressie, bedreigingen, zinloos geweld, (gewelddadige) overvallen, hold-up, tiger-kidnapping, ...

Iedereen die sociale vaardigheden voor zijn of haar beroep nodig heeft of tot een risico-groep behoort, spreekt meer en meer over deze begrippen en geeft aan hierdoor meer stress op het werk te ervaren en motivatie te verliezen. Net deze stress zorgt er voor dat de communicatie stroever kan verlopen en het conflict kan escaleren.

Onze gespecialiseerde trainers proberen zich in te leven in de specifieke leefwereld van hun cursisten en praktijkgericht antwoord te geven op eventuele vragen die tijdens een opleiding naar boven komen. Wij proberen een evenwicht te vinden tussen een aantal theoretische achtergronden met praktijkvoorbeelden en simulaties, casussen of groepsdiscussies. 

Lees meer over enkele van onze bestaande opleidingen bij de case studies, bekijk ons huidige aanbod, of contacteer ons voor meer informatie.

Subsidies

KMO Portefeuille (Vlaams Gewest): Subsidies voor KMO’s (kleine en middelgrote ondernemingen) uit de privésector waarvan de exploitatiezetel in het Vlaamse Gewest is gevestigd. Deze dienst kan gebruikt worden voor alle opleidingen, behalve onze opleidingen en bijscholingen voor het uitvoerend personeel van beveiligingsondernemingen gespecialiseerd in de conceptie, de installatie en het onderhoud van alarmsystemen en –centrales.

Erkenningscode van G4S Training & Consultancy Services : DV.O101295
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

G4S Training & Consultancy is erkend als opleidingsverstrekker voor de VDAB opleidingscheques. Dankzij deze opleidingscheques kunt u 50% van uw opleidingen of van de opleidingen van uw medewerkers betalen.
Voorwaarden en bijkomende informatie: www.vdab.be/opleidingscheques/werknemers.shtml

EDUCATIEF VERLOF
:
Mogelijkheid voor de werkgever om een terugbetaling te bekomen van de opleidingsuren als educatief verlof bij het Ministerie van Arbeid en Werkgelegenheid. (vanaf minstens 32u opleiding). Om het getuigschrift van regelmatige inschrijving en van nauwgezetheid" aan te vragen (nodig voor deze terugbetaling), gelieve dit aan te vragen om het moment van de inschrijving via het e-mailadres bookings.training@be.g4s.com.
Meer info: www.werk.belgie.be/defaultTab.aspx?id=536

VORMELEC
 : Mogelijkheid voor bedrijven uit de elektriciteitssector (onder PC 149.01) om subsidies te verkrijgen bij inschrijvingen in onze opleidingen en bijscholingen voor het uitvoerend personeel van beveiligingsondernemingen gespecialiseerd in de conceptie, de installatie en het onderhoud van alarmsystemen en –centrales.
Meer info: www.vormelek-formelec.be

CONSTRUCTIV: Bouwopleidingsfonds dat zich richt tot de werkgevers uit de bouwsector (PC 124).
Meer info: www.constructiv.be.

G4S belgium

training departement
^