testimonial
G4S, Security partner 
van Suikerrock
CASH360™ veilig en transparant beheer van uw contant geld Lees meer
mobiele sitebewaking g4s@view Lees meer
Ladies
G4S zoekt medewerkers voor Brussels Airport Bekijk nu de vacature

Wie zijn we

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die zich specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.
LEES MEER

FEITEN EN CIJFERS

WERELDLEIDER OP HET GEBIED VAN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN.
LEES MEER

ONZE WAARDEN

Values
DIE ONS ELKE DAG MOTIVEREN.
LEES MEER

GESCHIEDENIS

History
MEER DAN 50 JAAR ERVARING IN BELGIË.
LEES MEER

nieuws

G4S Event Solutions website in een nieuw kleedje!

G4S verlicht uw werk en ontfermt zich over alle cruciale aspecten van uw event zoals op- en afbouw, onthaal, logistieke ondersteuning en beveiliging. 

Lancering webshop Fire & Safety

Wat als je professioneel veiligheidsmateriaal snel en eenvoudig kon bestellen? En wat als je op die webshop naast producten, ook veiligheids- en beveiligingsadvies en -diensten kon vinden?

G4S Care trekt zich terug als verantwoordelijke voor ‘De Vaart’, het zorghostel en de zorgteams voor daklozen

G4S Care heeft in overleg met de heer Fons Duchateau, voorzitter van het OCMW Antwerpen, beslist om zich terug te trekken als uitbater van het inloopcentrum ‘De Vaart’ en het zorghostel voor daklozen en als organisator van de zorgteams voor daklozen.

Integrale veiligheidsbenadering als basis voor wetshervorming private veiligheid

De Kamercommissie Binnenlandse Zaken heeft enkele weken geleden de volledige tekst goedgekeurd van het wetsontwerp van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon over de private veiligheid. 

Diensten

bewaking

G4S beschikt over een personeelsbestand van meer dan 3.500 gespecialiseerde en opgeleide bewakingsagenten die ingezet kunnen worden voor bewaking in de... ONTDEK MEER

cash oplossingen

G4S heeft een ongeëvenaarde expertise op het gebied van cash management. We blijven voortdurend nieuwe cash oplossingen ontwikkelen voor een divers... ONTDEK MEER

opleidingen

De opleidingsinstelling van G4S is erkend door FOD Binnenlandse Zaken en heeft zich gespecialiseerd in de opleiding van personen die zich inzetten voor... ONTDEK MEER
MEER INFO OVER ONZE DIENSTEN EN SECTOREN

TECHNOLOGISCHE OPLOSSINGEN

G4S biedt geïntegreerde en budgetvriendelijke beveiligingsoplossingen. Wij streven in onze oplossingen steeds naar een optimaal evenwicht tussen technologie en diensten dat het best aansluit aan de behoeften van de klant: inbraak, brand, toegangscontrole,...

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

Als globale organisatie, speelt G4S een belangrijke rol in het leven van honderdduizenden mensen: rechtstreeks door tewerkstelling of relaties met klanten en leveranciers, onrechtstreeks door onze betrokkenheid in de lokale gemeenschappen waar onze medewerkers leven en werken.

SOS Kinderdorpen

G4S België heeft sinds enkele jaren een lange termijnsamenwerking met SOS Kinderdorpen, een organisatie die zich al meer dan 60 jaar inzet om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen.
SOS Kinderdorpen