Maintenance Beurs

31 maart 2015
Maintenance 2015 is dé onderhoudsbeurs van België en biedt een overzicht van trends en ontwikkelingen binnen alle domeinen van de onderhoudssector: gereedschappen, smeermiddelen, reinigingsmaterialen, reserveonderdelen, meettoestellen, reliability, field services, veiligheidsmanagement, asset management, energiebeheer, onderhoudssoftware...

Spannende tijden voor G4S Aviation

02 maart 2015
Een verhuis naar een nieuwe infrastructuur en bijkomende controles op de boardingpasses en op sporen van explosieven. Het is sneller gezegd dan gedaan, en dat weet ook Ronald Engels, G4S Aviation Director. “Het is absoluut een mooi verhaal dat we samen met Brussels Airport aan het schrijven zijn. Maar de impact van al die gebeurtenissen valt niet te onderschatten.”

Toegangscontrole

02 maart 2015
In veel bedrijven blijft de deur letterlijk voor iedereen open staan. Dat is niet verstandig omdat ongewenste bezoekers je bedrijf zomaar binnen kunnen. De beste manier om dat te vermijden, is met een degelijke toegangscontrole. Wie, wat, waar en wanneer: dat is eigenlijk de basisvraag. Wordt de persoon op dat moment en op die bepaalde plek de toegang verleend of geweigerd? Maar, zoals zo vaak, er is meer mogelijk.

Batibouw 2015

02 maart 2015
Wie Batibouw dit jaar bezocht, kon een bezoekje brengen aan ‘de loft’ van G4S. Een aantal bewakings- en beveiligingssystemen werden tentoongesteld in een echte situatie en de bezoekers konden zelf ontdekken hoe deze werken. Wie niet in Brussels Expo is geraakt leest dus best verder.

Geen stroom? Geen nood!

09 december 2014
De komende weken worden stroomonderbrekingen verwacht. Hierover is al massaal bericht om iedereen te wijzen op een zuinig energieverbruik. Op zich is dit zeker geen slechte zaak, maar toch zijn er een aantal misverstanden de wereld in gestuurd omtrent beveiligings- en bewakingssystemen. Hoog tijd dus om duidelijkheid te scheppen over de mogelijke gevolgen van een stroomonderbreking.

De connector

11 december 2014
Op het tarmac van Brussels Airport wordt al bijna twee jaar gebouwd aan de langverwachte Connector. De bovengrondse verbinding tussen het terminalgebouw en pier A zal in het voorjaar van 2015 in gebruik worden genomen. In de aanloop naar het grote moment draait G4S al een poos warm om de vernieuwde security check grondig voor te bereiden. Matthijs Hottentot, G4S Aviation Manager Passenger Screening: “Met 25 screening lanes wordt dit echt enorm. Uniek in Europa, zelfs.”

Niets mag aan het toeval worden overgelaten

11 december 2014
Op de première van de opera ‘Shell shock, a requiem of war’ stonden er twee klinkende namen op de gastenlijst. Koning Filip en koningin Mathilde mochten uiteraard niet ontbreken om in de Brusselse Muntschouwburg het stuk, dat in het teken van de Grote Herdenking staat, te komen ervaren. Terwijl de acteurs hun stembanden opwarmden, moest G4S agent Benny Van Belle alles in goede banen leiden, zodat het vorstenpaar ten volle zou kunnen genieten van de opera.

G4S werft 100 agentes aan

12 november 2014
G4S België is op zoek naar 100 vrouwelijke bewakingsagentes om mee te werken aan de beveiliging op Brussels Airport. De snelle passagiersgroei van Brussels Airport brengt een stijging van bewakingsactiviteiten met zich mee.

International magazine

28 april 2015
International magazine is ons klantenmagazine met internationale focus.

G4S breekt mee records op Brussels Airport

11 augustus 2014
G4S breekt mee records op Brussels Airport

Special zorgen voor speciale kampioenen

08 augustus 2014
Special zorgen voor speciale kampioenen

Hoe vat ik een winkeldief?

08 augustus 2014
Hoe vat ik een winkeldief

Nominatie Randstad Award

16 april 2014
G4S genomineerd voor Randstad AwardEcologisch

16 april 2014
Onze ultieme droom? Een compleet ecologisch wagenpark.

Customer satisfaction

16 april 2014
G4S zet mee in op customer satisfaction

Wie zijn we

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die zich specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.

Ontdek meer

Wat doen we

Bewaking

G4S beschikt over een personeelsbestand van meer dan 3.500 gespecialiseerde en opgeleide bewakingsagenten die ingezet kunnen worden voor bewaking in de...
Ontdek meer

Cash oplossingen

G4S heeft een ongeëvenaarde expertise op het gebied van cash management. We blijven voortdurend nieuwe cash oplossingen ontwikkelen voor een divers...
Ontdek meer

Opleidingen

De opleidingsinstelling van G4S is erkend door FOD Binnenlandse Zaken en heeft zich gespecialiseerd in de opleiding van personen die zich inzetten voor...
Ontdek meer
Meer info over onze diensten en sectoren
Meer info over onze diensten en sectoren

Sociale verantwoordelijkheid

Als globale organisatie, speelt G4S een belangrijke rol in het leven van honderdduizenden mensen: rechtstreeks door tewerkstelling of relaties met klanten en leveranciers, onrechtstreeks door onze betrokkenheid in de lokale gemeenschappen waar onze medewerkers leven en werken.

G4S België heeft vanaf heden een lange termijn samenwerking aangegaan met SOS Kinderdorpen. SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 60 jaar in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen.

Ontdek meer

Technologische oplossingen

G4S biedt geïntegreerde en budgetvriendelijke beveiligingsoplossingen. Wij streven in onze oplossingen steeds naar een optimaal evenwicht tussen technologie en diensten dat het best aansluit aan de behoeften van de klant: inbraak, brand, toegangscontrole,...

Lees meer
nike