Secure truck parking 

Parking level 4

Lees meer
testimonial
G4S, Security partner 
van Suikerrock
Lees meer
CASH360™ veilig en transparant beheer van uw contant geld Lees meer
mobiele sitebewaking g4s@view Lees meer
Ladies
G4S zoekt medewerkers voor Brussels Airport Bekijk nu de vacature

Wie zijn we

G4S is wereldleider in beveiligingsoplossingen, die zich specialiseert in het outsourcen van business processen in sectoren waar security en safety risico’s beschouwd worden als een strategische bedreiging.
LEES MEER

FEITEN EN CIJFERS

WERELDLEIDER OP HET GEBIED VAN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN.
LEES MEER

ONZE WAARDEN

Values
DIE ONS ELKE DAG MOTIVEREN.
LEES MEER

GESCHIEDENIS

History
MEER DAN 50 JAAR ERVARING IN BELGIË.
LEES MEER

nieuws

aanwerving van vrouwen bij G4S

G4S Belgium werft alsmaar meer vrouwen aan

G4S Belgium, marktleider in België inzake private bewakingsdiensten, heeft de voorbije jaren extra inspanningen geleverd om meer vrouwen in dienst te nemen. Het aandeel vrouwen in het totaal aantal aangeworven medewerkers steeg van 23 procent in 2013 naar 29 procent in 2017. 
Nieuwe wet private veiligheid

Nieuwe wet Private en Bijzondere Veiligheid

De professionalisering in de private veiligheidssector is de voorbije jaren sterk toegenomen. Bedrijven zoals G4S hebben door specialisatie een belangrijke expertise opgebouwd op het vlak van technologie en kennis van bewaking en beveiliging.
Total Kalken

Eerste beveiligde vrachtwagenparking niveau 4 in België

Vanmorgen werd de allereerste hoog beveiligde vrachtwagenparking van niveau 4 officieel ingehuldigd door de heer Ben Weyts, Vlaams minister van Mobiliteit. Het Europese Security Level 4 is het op één na hoogste veiligheidsniveau waarbij een heel strikte toegangscontrole wordt toegepast die moet garanderen dat dezelfde chauffeur met dezelfde vrachtwagen het omheinde parkeerterrein binnen- en buitenrijdt. 
Thruvision

ThruVision: een serieuze screening evolutie

Ieders veiligheid garanderen blijft niet langer beperkt tot één locatie. Om de nood van een snel inzetbare en doeltreffende screening te beantwoorden, biedt G4S nu Thruvision aan: een terahertz-screening voor detectie van verborgen objecten en potentieel bedreigende personen. 
Training

Weer u tegen het onverwachte: de anti-aanslagopleidingen van G4S

In de chaos die volgt nadat een incident zich heeft voorgedaan, zijn overzicht en kalmte cruciaal. Daarom zijn opleidingen die specifiek gericht zijn op het versterken van de weerbaarheid bijzonder belangrijk. Thierry Brion en Michaël Marbais, projectleaders bij G4S, vertellen ons alles over de actuele opleidingen.
RSA

Assistentie bij het openen en sluiten van uw winkel

Het openen en afsluiten van uw winkel is soms een riskant en vervelend moment, zeker in deze periode wanneer het snel donker wordt. U staat er soms alleen voor. Wat doet u dan als u iets of iemand verdachts ziet? Met Remote Security van G4S kunt u gerust zijn.

Diensten

Elektronische beveiliging

Met onze technologische oplossingen hebt u alles in huis om aan snelle en geavanceerde detectie te doen. Tegelijk hebben onze elektronische beveiligingssystemen ook vaak een ontradend effect. Ontdek meer

cash oplossingen

Met cash in uw zaak haalt u helaas ook extra risico binnen. G4S beperkt die zorg dankzij een geïntegreerd cashmanagement - van waardetransporten tot snelle telling en doorstorting... Ontdek meer

Telebewaking 24/7

Vanuit onze ultramoderne meldkamer staan de G4S-operatoren steeds paraat om snel te reageren. We bieden 24/7 telebewaking, of het nu gaat om alarmbehandeling, videoverificatie of de gepaste nazorg bij een incident. Ontdek meer
MEER INFO OVER ONZE DIENSTEN EN SECTOREN

TECHNOLOGISCHE OPLOSSINGEN

G4S biedt geïntegreerde en budgetvriendelijke beveiligingsoplossingen. Wij streven in onze oplossingen steeds naar een optimaal evenwicht tussen technologie en diensten dat het best aansluit aan de behoeften van de klant: inbraak, brand, toegangscontrole,...

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

Als globale organisatie, speelt G4S een belangrijke rol in het leven van honderdduizenden mensen: rechtstreeks door tewerkstelling of relaties met klanten en leveranciers, onrechtstreeks door onze betrokkenheid in de lokale gemeenschappen waar onze medewerkers leven en werken.

SOS Kinderdorpen

G4S België heeft sinds enkele jaren een lange termijnsamenwerking met SOS Kinderdorpen, een organisatie die zich al meer dan 60 jaar inzet om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen.
SOS Kinderdorpen
BACK TO TOP